Over Hofhuisjes

Wat lees je hier? De blog is bedoeld voor inwoners van de Hof van Twente en geïnteresseerden. Op deze website staan verhalen over de mensen in de gemeenschap, over wonen en leven in deze gemeente van zes stads- en dorpskernen en soms ook over de historie erachter.

‘De Hof van Twente en de mensen hier hebben een plek in mijn hart veroverd.’ 

Waarom Hofhuisjes? Deze gemeente herbergt veel verhalen die een podium verdienen. Vooral de positieve, persoonlijke en diepgaande verhalen die passen bij de belevingswereld van mensen.

Als Hofhuisjes-initiatiefnemer en journalist/verhalenverteller wil ik, Wendy Kloezeman – van Til, daar aan bijdragen via deze magazine-achtige blog. “De Hof van Twente en de mensen in dit stukje Twente veroverden een plek in mijn hart . Hoe mooi is het dan om dit aan hen terug te geven?!” 

Aangezien ik een bachelor in journalistiek heb, gebruik ik in alle verhalen de principes van objectiviteit en onafhankelijkheid. Ik zal sponsoring altijd vermelden en ongeacht het wel of niet gesponsord is, krijg je altijd mijn eigen eerlijke mening. 

Vragen over de website of over Hofhuisjes? Zoek contact per mail (info[at]hofhuisjes.nl) of stuur een DM via sociale media. En tips zijn natuurlijk ook van  harte welkom.